Rana Blad og Amedia har i samarbeid med VG eksklusive rettigheter til Bodø/Glimts hjemmekamper i kvalifiseringen til Europa i 2022. De helgule har mulighet til å kvalifisere seg til en av totalt tre turneringer, hvor den gjeveste av dem alle er Champions League, skriver Avisa Nordland.

Etter å ha slått ut KI Klaksvik 4–3 og Linfield 8–1 sammenlagt, er litauiske Zalgiris Bodø/Glimt sitt siste hinder før play-off til gruppespill i Champions League.

Den første kampen spilles på Aspmyra førstkommende onsdag klokken 18:00.

Programleder Ivar Thoresen, fotballekspert Trond Schjølberg og Glimt-entusiast Christian Normann er på plass i studio og lader opp til kampen fra klokken 17:00 onsdag.

Dette må du gjøre

For å se kampene i sommer, bør du så fort det lar seg gjøre sikre deg et abonnement i Rana Blad eller en annen Amedia-avis. I Nord-Norge gjelder dette for eksempel Lofotposten, Fremover, Rana Blad og Nordlys med flere.

Husk også at for hvert abonnement følger det med fem såkalte «aID-er», som vil si at fem personer kan bruke det samme abonnementet. Vær obs på at samme aID kun kan se Direktesport på én enhet. Skal abonnementet brukes på flere enheter må man opprette aID-er.

For å få den beste seeropplevelsen av kampene, anbefaler vi at du tar i bruk Amedias videoplattform Direktesport på Smart tv (LG og Samsung) eller Apple tv.

Her er Glimts mulige veier til Europa:

Skulle Glimt vinne første og andre kvalifiseringsrunde i Champions League, er de garantert en mulighet til playoff i Europa League. Ryker de i første kvalifiseringsrunde i Champions League, rykker de rett ned i kvalifiseringen til Conference League.

Se fullstendig oversikt over muligheter og scenarioer her: