- Først og fremst får vi et møte med en unik, spennende og vakkert spillende musiker – Kristin Sevaldsen inspirert av det arktiske landskapet. Det ser vi virkelig frem til, sier Bjørn Bonsaksen i 4/4 Forum for takt og tone i en pressemelding.

- Kristin har fått fantastiske kritikker for sitt album – The Sonic Experience - Snøhetta. Hun har med seg lyd designer Kristina Ringvold og bruker film for å forsterke sine komposisjoner. Som en xtra rosin i pølsa kobles musiker og eventyrer Håkon Skog

Erlandsen til slutt sammen med Kristin i denne unike musikalske opplevelsen på Teaterkafeen 8. desember, fortsetter han.

Den som har gått over stein og ur, over is og sildrende bekker i høyfjellet, vet at slik arktisk natur også gir et spesielt lydinntrykk, at den har et eget slags soundtrack – underliggende toner av noe storslagent og vakkert, karrig og litt skremmende, en egen stillhet full av lyder. Det internasjonalt kritikerroste albumet The Sonic Experience - Snøhetta handler om utforskningen av soniske landskap i arktiske miljøer i flere land. Artisten Kristin Sevaldsen har tatt med lyden av nasjonalhelligdommen Snøhetta på Dovrefjell inn i studio og komponert fem musiske tilstander, eller soniske erfaringer. Utgangspunktet er artistens egne, rå felt-opptak fra Snøhettaområdet.

- Kristin spiller saksofon, bruker stemme og elektronikk og skaper et unikt samspill med lys og lyddesign. Hun har gjort en rekke album innenfor ulike musikalske sjangre sammen med musikere som blant annet Roger Ludvigsen, Per Hillestad, Gaute Ormåsenog Ronnie le Tekrø. Kristin Sevaldsen er en artist vi har ønsket oss lenge til Mo i Rana. Dette ser vi virkelig frem til. Xtra spennende blir det å høre musikerne; Kristin og Håkon begge inspirert av storslått natur, Snøhetta og Mount Everst som avslutter konserten på Teaterkafeen 8. desember sier leder i 4/4, i pressemeldingen.