Gå til sidens hovedinnhold

Søt musikk oppsto i Lionsparken da fire musikkorps hver ble 15.000 kroner rikere: – Det er overskuddet fra Lions andeløp i 2019

Vaffelsalget gikk unna da Lions Club Stella Polaris og Lions Club Mo i Rana inviterte unge og gamle til Lionsparken sist søndag.

I anledning at Lions sentralt arrangerte vaffeldag over hele landet, noe Lions Club i Rana har gjort siden 2010, ble den tradisjonelle salg og serveringa i Klokkerhagen byttet ut med Lionsparken ved politistasjonen, sist søndag.

Da var det også knyttet spenning til overraskelsen som Lionsklubbene på herre- og damesida i Rana hadde på lur.

Les også

Lions flytter salg av kaffe og vafler til Lionsparken og har en overraskelse på lur: – Det er hemmelig hvem vi skal gi en anselig sum penger til

– Inntekta fra andeløpet i 2019 har vi ikke fått delt ut ennå på grunn av koronasituasjonen. I fjor ble andeløpet avlyst av samme årsak, altså korona, men i år har vi fortsatt et håp om å få til arrangementet som gir Lions inntekter som vi igjen kan dele ut til gode formål, kunne Bjørnar Strømhaug i Lions Club Mo i Rana, fortelle Rana Blad.

Nå er hemmeligheten Lions holdt på helt til søndag, ute av sekken: Fire musikkorps fordelt på hele Rana kommune får 15.000 kroner hver, totalt 60.000 kroner, takket være alle som kjøper lodd når Lions arrangerer andeløp.

De fire er: Dalselvkorpset, Mo Skolemusikk, Båsmo og Ytteren skolekorps og Skonseng skole- og ungdomskorps.

Lions vaffeldag ble arrangert av Lions Club Stella Polaris og Lions Club Mo i Rana til inntekt for Lions Club International Foundation (LCIF), som er Lions store hjelpefond.

– Vi i Lions er så glade for at så mange kom til Lionsparken og støttet oss ved å kjøpe vafler og kaffe. Det gjør det mulig for oss å hjelpe andre, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt, sier Bjørnar Strømhaug i Lions Club Mo i Rana og legger til:

– Takk til alle som var med og støttet opp om arrangementet.

Les også

Tyverisikker gave til byens innbyggere: – Vi ble overmodige og bestemte oss for å lage en park som ikke kan brenne opp

Kommentarer til denne saken