SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Prøver uten banker

Bernt Øksnevad vinner løp omtrent hver gang han gjester Bergen Travpark  denne torsdagen har han to store sjanser innefor V5-spillene

Bernt Øksnevad vinner løp omtrent hver gang han gjester Bergen Travpark denne torsdagen har han to store sjanser innefor V5-spillene Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Bankerfrie V5-spill i Bergen denne torsdagen: 9.Tomdin Ø.K. i V5 A5/V5 B2 kan være et holdepunkt på de mindre kupongene.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisa og alt innhold på nett

Øksnevad-traveren var så sent som på søndag ute i det norske derbyet for kaldblodshester og ble da nr.3, blant annet bak unikumet Tekno Odin. Motstand av dens kaliber finnes ikke i Bergen denne torsdagen – men galoppen kan felle Tomdin Ø.K. på en kort og oppjaget distanse, og derfor velger jeg å gardere med sprintspesialisten 4 Willomen.

V5-1:

1. Amiral Godiva er rask og lett på foten, kan lede hele veien. 5.Lovestrong er både tøff og god og 4.Chief Justice har også vinnerform i kroppen. 4-5 hester kan vinne, vi garderer moderat.

V5-2:

7.Røvaren er litt som navnet, ikke helt til å stole på. Kan vinne, men 1.Tyri Best er uromomentet og 2.Schuvablessa har høy seiersprosent.

V5-3:

Løp for amatørkusker, noen av de kommer sågar helt fra Danmark for å kjøre. Sjanseartet opplegg og vi må gardere. 11.Perhaps Dalimo er kanskje den beste hesten og blir en slags favoritt.

V5A-4/V5B-1:

Her blir det full fart lenge, mange bra hester og 1.Montana F.H. fortjener en seier nå. 9.Gigant Nico er er rogalandshest med høy klasse og 12.Macho er en nykommer i Bergen.

V5A-5/V5B-2:

9.Tomdin Ø.K. rasket med seg 225.000 kroner for 3.plassen i Norsk Trav Derby sist søndag. Det gjør sitt til at ”på papiret” så har hesten her et gaveløp. Uten galopp så vinner hesten til Bernt Øksnevad, men tetløperen 4.Willomen kan komme til å selge seg dyrt.

V5B-3:

Ungdommer på farten. I hesteverdenen mener vi da 3-åringer. 9.Tartarious vant sist og kan gjenta.5.Grande Marmerita har mer inne enn vist og 6.Miss Cocktail tar turen fra Rogaland.

V5B-4/DD 1:

8.Haukeli Hildur vinner om hun fungerer som hun skal. Kort distanse og at hun ikke var helt 100 i travbevegelsene sine i sitt siste løp, gjør sitt til at garderinger føles påkrevet.

V5B-5/DD 2:

Montéritt, altså at utøveren sitter på ryggen og det er ingen vogn involvert. Kristine Kvasnes er en av landets fremste montéryttere. Hun rir i dette løpet 8.Spyden. Det kan fort være vinneren, men 2.Alva har stort forsprang og kan gjerne holde unna.