Ansiktsløft på Skillevollen

NYTT: Det nye bygget på Skillevollen skal blant annet huse skiutleien og bli billettkontor for Skillevollen alpinsenter. Nå er det undertaket som legges.

NYTT: Det nye bygget på Skillevollen skal blant annet huse skiutleien og bli billettkontor for Skillevollen alpinsenter. Nå er det undertaket som legges. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

På Skillevollen gjøres det klart både for rulleski-NM i skiskyting og til kommende alpinsesongen.

DEL

Selv om aktiviteten er på et minimum i Skillevollen idrettspark, så skjer det ting på anlegget.

Råbygget på huset som skal huse skiutleien og billettkontoret til Skillevollen alpinsenter, er kommet opp. I disse dager kommer undertaket på plass.

– Alt er i rute. Når en ny alpinsesong står for døren skal alt være klart, sier Ketil Bråten i B&Y IL.

Om et snaut år tar B&Y IL imot norgeseliten i skiskyting. Da er det NM i sommerskiskyting på anlegget. Det innebærer blant annet at rulleskiløypa må forlenges. Grunnarbeidet til de nye 600 meterne er godt i gang.

– Vi har hatt stordugnad to helger, og fått gjort veldig mye. Ikke minst har vi fått grovplanert den nye rulleskiløypa. I løpet av september skal den asfalteres, sier Trygve Ulset, leder i skigruppa i B&Y IL.

Tidens tann sliter på idrettsparken som med alt annet. Derfor har det gått mye tid til å rydde og fikse på bygningsmassene. Sekretariatsbygget og skiskytterhytta har blant annet fått et nytt malingsstrøk. Det samme har mye av utstyret som brukes i ulike renn. I tillegg har man ryddet søppel og skog for å holde området så fint som mulig.

– Vi har fått gjort enormt mye, men det gjenstår ennå en stor jobb etter ferien. Da er det hovedbygget, smørebodene og det gamle verkstedbygget som skal males, sier Trygve Ulset, trygg på at anlegget fortsatt skal framstå som ett av de fineste skianleggene i hele landet.

Artikkeltags