Det er veldig jevnt i teten og fristen nærmer seg: «Jeg vil stemme på legenden»

Stian Celius i aksjon for Stålkam i siste seriekamp i år borte mot Sandnessjøen da Stålkam sikret opprykk til 3. divisjon.

Stian Celius i aksjon for Stålkam i siste seriekamp i år borte mot Sandnessjøen da Stålkam sikret opprykk til 3. divisjon. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Årets idrettsnavnVi er godt i gang med avstemningen av årets idrettsnavn for 2017. Dette er en pris som henger høyt, og som Rana Blad har delt ut hvert år siden 2002. De siste dagene har det jevnet seg ut, men det er tre av kandidatene som skiller seg litt ut, men ikke med større margin enn at også andre er innen rekkevidde til å kunne vinne prisen.

Vi vet av erfaring at det kommer inn mange stemmer de siste dagene når fristen nærmer seg, så det er ingen grunn til å ikke stemme på den du mener fortjener prisen!

Vinneren får en pokal til odel og eie. Fristen går ut torsdag 28. desember ved midnatt.

Stem ved å sende mail til sporten@ranablad.no, eller på sms til 2005 med kodeord "rnsporten".

Vi har nominert ti lokale idrettutøvere på bakgrunn av prestasjonene i 2017, men det er fritt fram for å stemme på den du ønsker.

Dette har noen av leserne skrevet, og det kan hjelpe deg å finne ut hvem du vil stemme på:

Jeg vil stemme på legenden Stian Celius som årets idrettsnavn.

Julian Halsøy, han er et flott forbilde for de unge utøverne og har hatt en imponerende sesong som ble kronet med VM-tittel og VM-sølv i Curacao.

Jan Jensen fordi han er Momek sin sterkeste mann.

Fredrik Gjesbakk som over tid har prestert på høyt nivå både nasjonalt og internasjonalt i en meget krevende idrett.

Joar Leifseth Ulsom, han er trivelig, han er meget dyktig, faktisk blant de fire-fem beste i verden.

Min stemme går til Emille Kalkenberg. Det nivået hun har tatt i år med å prestere helt i toppen internasjonalt står det respekt av. Med hennes historie viser det bare at alt er mulig. Bare et spørsmål når vi kan se henne ukentlig på TV i vinterhalvåret!

Nikolai Kråkstad har på få år hentet seg opp og blitt av de beste. Nikolai viser en fantastisk interesse og viljestyrke for karate. Han trener ekstremt mye for å få dette til og det har gitt gode resultater.

Artikkeltags