Husk å gi din stemme: «Få, om noen, har blitt norgesmester og verdensmester samme år»

Unge Nikolai Kråkstad har vunnet i alle stevnene han har deltatt i, blant annet VM. Det har også en av leserne som har stemt på han, bemerket.

Unge Nikolai Kråkstad har vunnet i alle stevnene han har deltatt i, blant annet VM. Det har også en av leserne som har stemt på han, bemerket.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Årets idrettsnavnDenne uken startet vi avstemningen av årets idrettsnavn for 2017. Dette er en pris som henger høyt, og som Rana Blad har delt ut hvert år siden 2002.

Vinneren får en pokal til odel og eie. Så langt er det kommet inn godt med stemmer, men det er ennå en god stund til fristen går ut. Det er torsdag 28. desember ved midnatt.

Stem her ved å sende mail til sporten@ranablad.no, eller på sms til 2005 med kodeord "rnsporten".

Vi har nominert ti lokale idrettutøvere på bakgrunn av prestasjonene i 2017, men det er fritt fram for å stemme på den du ønsker.

Dette har noen av leserne skrevet, og det kan hjelpe deg å finne ut hvem du vil stemme på:

Lisa-Marie Karlseng Utland. Fantastisk utvikling de siste årene. Det er hennes tur. Ferdig snakka.

Synes Stian Celius fortjener prisen. Kjenner han godt, og vet hvor mye bra han står for, både privat og på fotballbanen. Han er et godt forbilde for unge fotballspillere og en kjempeflott person. Og helt klart Ranas beste spiss!

Nikolai Kråkstad, begrunnelsen blir at få, om noen har blitt norgesmester og verdensmester i WIKF samme år. I tillegg har han gull i samtlige stevner fra NM og til dags dato.

Stemmen i år går til Joar Leifseth Ulsom fordi han aldri gir seg og stiller på startstreken også i år for å kjempe mot verdens beste hundekjørere på redelig vis for at han og hundene hans skal bli verdens beste. Respekt for pågangsmot og styrken han viser.

Julian Halsøy. Ble verdensmester i sin klasse som første års junior. I åpen klasse dagen etter slår Julian tre verdensmestere fra tyngre vektklasser på veien mot finalen, blant annet den pan-amerikanske allstyle-mesteren fra Curacao, som Julian slår 3-0.

Slik stemmer du:

Du kan stemme på en kandidat. Det er kun lov å stemme en gang per person.

Send sms til 2005 med kodeord «rnsporten».

Send epost til sporten@ranablad.no. Sender du epost kan du avgi stemme for alle på samme husstand.

Husk å skriv begrunnelse og ditt eget navn og adresse.

Fristen for å stemme er satt til torsdag 28. desember.

Artikkeltags