Scoret igjen i historisk Rana-duell i Toppserien

Lisa-Marie Karlseng Utland og Trondheims-Ørn vant i dag mot Medkila, som har en annen ranværing, Ingrid Altermark, på laget. Foto: Stein Langørgen

Lisa-Marie Karlseng Utland og Trondheims-Ørn vant i dag mot Medkila, som har en annen ranværing, Ingrid Altermark, på laget. Foto: Stein Langørgen

Artikkelen er over 5 år gammel

I en kamp med en høydramatisk avslutning.

DEL

Det var en historisk dag i Trondheim i dag da to ranværinger møttes til duell i Toppserien.

Ikke overraskende var det Lisa-Marie Karlseng Utland og Trondheims-Ørn som vant mot bunnlaget Medkila, der Ingrid Altermark fikk sin andre kamp fra start etter overgangen fra Bossmo & Ytteren i sommer.

Likevel ble det en uhyre spennende kamp med en avgjørelse i siste liten.

Karlseng Utland ga Ørn ledelsen etter 26 minutter da hun satte inn en retur fra keeper etter en mesterlig redning. Hennes åttende seriemål så langt i sesongen.

Like før det hadde Altermark et godt skuddforsøk for gjestene fra Harstad fra 25 meter.

I første omgang var Ørn som ventet det dominerende laget, men 1-0 ble pauseresultatet. Medkila kunne si seg heldig med resultatet da de tok en hvil i garderoben.

I andre omgang kom Medkila mye mer med, og et kvarter ut i omgangen utlignet Ann Mari Dovland. Det var slett ikke ufortjent.

Mot slutten tok Ørn over presset. Rett før ordinær spilletid var over hadde laget en kjempesjanse da Kristin Jørgensen skled da hun kunne sette ballen i mål. Da var Karlseng Utland med i oppbyggingen.

Men det ble seier for ørnene likevel. Fire minutt på overtid sikret Marthe Enlid seier for Ørn, hennes første mål i toppserien, ifølge Trondheims-Ørns nettsider. En ventet seier, men fryktelig surt for Medkila som for andre gang på rad taper poeng på overtid - poeng de sårt trenger i bunnstriden.

Ingrid Altermark ble byttet ut etter 77 minutter.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken