Dette mener bookmaker om Rana FKs debutsesong

TROR PÅ RANA FK: Bookmaker har tro på Stian Celius og Rana FK. Foto: Trond Isaksen

TROR PÅ RANA FK: Bookmaker har tro på Stian Celius og Rana FK. Foto: Trond Isaksen

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Bookmaker nærmest garanterer opprykk for Rana FK.

Det er like før 4.divisjon sparkes i gang for nordlandslagene, og Rana FK utpekes som enorme favoritter til å rykke opp. I alle fall om vi skal tro oddslistene til NordicBet. Spillselskapet mener den nyoppstartede klubben får en perfekt førstesesong.

Storfavoritt

– Vi har satt oddsen på Rana til 1,25. Det gjør faktisk laget til den største seriefavoritten av alle klubbene fra 4.divisjon og opp til Eliteserien. Omregnet i prosent betyr det at vi mener det er 80 prosents sjanse for at laget vinner serien, forteller Christer Johansen, som jobber med odds på norsk fotball for NordicBet, i en pressemelding.

Om Rana FK vinner serien, venter det dog to kvalikkamper i høst.

Spillselskapet mener at det vil bli jevnt bak suverene RFK. Både Mosjøen, Fauske Sprint, Grand Bodø og Innstranda blir gitt 8,00 i odds av NordicBet. I bunnen av tabellen blir Hemnes utpekt som den soleklare dumpekandidaten. Oddsen på de røde og hvite er satt til 50,00.

– Hemnes kom opp fra 5.divisjon i fjor og vi mener de skal få det veldig tøft med å levere. Det er stor nivåforskjell mellom 4.- og 5.divisjon, sier Johansen.

Det er bare ni lag i avdelingen, og ingen av dem skal ned.

Her er tipsene

NordicBets vinnerodds for 4.divisjon avdeling Nordland:

Rana FK – 1,25

Mosjøen – 8,00

Fauske Sprint – 8,00

Grand Bodø – 8,00

Innstranda – 8,00

Sandnessjøen – 15,00

Brønnøysund – 25,00

Åga – 25,00

Hemnes – 50,00

Rana FK starter årets sesong på Sagbakken lørdag 27. april. Kampen mot Sandnessjøen, som sparkes i gang klokken 1400, kan du se direkte på ranablad.no.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken