Lisa-Marie kan runde 50 landskamper

KLAR: Lisa-Marie Karlseng Utland spiller mer EM-kvalik.

KLAR: Lisa-Marie Karlseng Utland spiller mer EM-kvalik.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Lisa-Marie Karlseng Utland er to kamper unna å runde 50 landskamper.

Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut 23 spillere til de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Hviterussland (4. oktober) og Færøyene (8. oktober), begge på bortebane.

I troppen er igjen ranværingen, som så langt står med 48 landskamper og 15 landslagsmål. Mye skal skje for at hun ikke er på banen i de to oppgjørene, som gjør at hun runder 50 landskamper.

Lisa-Marie gikk for noen uker siden fra Rosengård i Sverige til den engelske toppserieklubben Reading (utenfor London). Så langt har hun spilt en kamp, hun kom inn som innbytter da laget tapte 0–2 for Manchester City i sesongens andre ligakamp for laget. Søndag venter Birmingham på bortebane.

EM-kvaliken ble åpnet med en overbevisende 6-0-seier over Nord-Irland borte, før det ble fest og fantastisk stemning da England ble slått 2–1 i treningskampen foran nesten 11.000 tilskuere i Bergen.

– Det var en veldig positiv samling sist. Først med et veldig godt resultat i Belfast, og deretter en sterk seier mot et lag i verdenstoppen i en fantastisk ramme i Bergen, sier landslagssjef Martin Sjögren til fotball.no.

– Målet for denne samlingen er å ta seks nye poeng. Presterer vi på et bra nivå har vi gode muligheter til å gjøre det, avslutter Sjögren.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken