Bjørnbak er klar for Molde

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

[Avisa Nordland] Glimt og Molde er enige om overgang for kaptein Martin Bjørnbak. Det skriver klubben på sine nettsider torsdag ettermiddag.

– Jeg har hatt en helt nydelig tid i Glimt. Da jeg kom tilbake etter å ha vært i Haugesund føltes det ut som å komme hjem, og sånn har det siden da. Bodø/Glimt er hjemme, forteller Bjørnbak til Glimt.no.

Bjørnbak er i Molde for prøvespill. Han kom først til Bodø/Glimt i 2011, før han dro til Haugesund året etter. I 2015 signerte han en tre års-kontrakt Glimt, skriver klubben. Forsvarsspilleren har siden da vært fast inventar på laget til Glimt. I 2018 var han kaptein, og startet 29 kamper i Eliteserien og scoret fire mål.

Den avtroppende Glimt-kapteinen beskriver klubben som flaggskipet i nord, og skryter av Bodø by.

– Det er en fantastisk by og en fantastisk klubb. Jeg kommer til å savne lagkameratene, trenerne, apparatet rundt laget, administrasjonen og supporterne. Jeg har stortrivdes med alle.

Han har skrevet en fireårskontrakt for Molde FK, ifølge hans nye klubb.

– Martin Bjørnbak er en spiller som komplementerer resten av troppen vår veldig godt. Han har rett alder og erfaring som passer godt for oss i den fasen vi er i. Han er en leder og som spiller har han utviklet seg veldig i Bodø/Glimt, og vi ønsker å være med å utvikle han enda mer her i Molde, sier hovedtrener Erling Moe til moldefk.no

Artikkeltags