Mo IL vant i comebacket: - Dette var oppløftende

  DEL

  Det ble en kamp med mange målsjanser da Mo IL gjorde comeback.

  – Dette er oppløftende. Vi har jo bare trent i Ranahallen, og vi har få spillere, men dette var ikke så verst, sier Mo IL-trener Rudi Pedersen.

  For søndagens treningskamp mot Hemnes ble et underholdende oppgjør, som burde ha inneholdt mer enn fire scoringer.

  – Det er mange sjanser begge veier, og vi er litt heldige, sier Pedersen.

  For publikum, som det faktisk var ganske mange av, handlet det nok mye om å få se hvem som skal spille på årets Mo IL-utgave. Svaret var at det er en blanding av rutinerte karer og unge spillere. Flere av spillerne har også erfaring fra bedriftsfotballen.

  Les videre under videoen

   Selv om Mo IL vant i det som var første kamp etter comebacket, trenger de tida de har tilgjengelig fram til sesongstart. Mot slutten av kampen var det mange slitne føtter på banen.

   – Vi trenger mer matching og må ha flere kamper. Men vi har ikke avtalt noe ennå, sier Rudi Pedersen.

   For Hemnes IL ble det en mer frustrerende kamp. Laget var fullt på høyde med bruntrøyene, men sløste fælt med sjansene, spesielt i andre omgang.

   – Vi har mye å gå på. Vi er ikke samspilte og vi leverer en dårlig kamp. Vi har heller ikke uttelling, sier trener Torstein Sørensen.

   Sjansestatistikken så ikke helsvart ut, men når spillerne bommet på de store sjansene, ble det heller ikke mer enn ett mål. Se den største bommen her:

    Hemnes IL 1-3 Mo IL

    Utfordringene er til stede både offensivt og defensivt. I tillegg til dårlig utnyttelse av sjansene var Hemnes-spillerne for seint oppe i press. Baklengsmålene var også av det litt enkle slaget. I tillegg var Mo-målvakt Theo Vaksdal god. I videovinduet under kan du se alle redningene hans.

     Theo Vaksdal var høyt og lavt mot Hemnes IL.

     Kampfakta

     Mo IL - Hemnes 3-1 (3-1)

     Mål: 1-0 Mathias Eliassen, 1-1 Dan Remi Karlsen, 2-1 Thomas Jørgensen, 3-1 Eliassen

     Mo IL: Theo Vaksdal - Lars Kvernemo, Kim Valla, Terje Brønlund, Joakim Isaksen - Mathias Eliassen, Aaro Raja-Ahde, Kristian Søreng - Bence Lengyel, Thomas Jørgensen, Ruben Stokkli.

     Innbyttere: Didrik Svendsen, Emil Bardal, Håkon Olsen.

      Hemnes IL 1-3 Mo IL

      Artikkeltags