I år kan du se flere hundre fotballkamper direkte på Rana Blad

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Fotballsesongen har for alvor startet over det ganske land og i løpet av de neste seks-syv månedene skal det spilles fotball på omtrent hver en knaus her i landet.

Du har muligens allerede fått det med deg, men i år har du som er Rana Blad-abonnent mulighet til å se mange hundre kamper direkte på ranablad.no. Vi skal sende både kvinne- og herrefotball, fra Toppserien for kvinner til 6. divisjon for menn, samt aldersbestemt fotball. Vi sender kamper fra NM-cupen og vi skal også sende fra en rekke fotballturneringer i løpet av året. Bare for å nevne noe.

Her er noen av hovedpunktene ved årets dekning på Rana Blad Direkte.

  • Rana Blad har inngått et samarbeid med Stålkameratene samt flere andre Amedia-aviser og andre mediehus både i nord og i sør. Dette samarbeidet sikrer at du som Rana Blad-abonnent får eksklusiv tilgang til samtlige av kampene Stålkameratene spiller i år - både hjemme- og bortekampene blir sendt enten av oss eller av våre samarbeidspartnere.
  • Og ikke bare det, samtlige av kampene i Regionsligaen (Norsk Tipping-ligaen avdeling 6), hele 182 kamper, skal sendes direkte. Du kan se alle disse kampene enten direkte eller i opptak på Rana Blad.
  • Er du i tillegg interessert i Toppserien så får du også mulighet til å se samtlige av de 132 kampene i denne, enten direkte eller i opptak
  • Vi viser også alle de 364 kampene i PostNord-ligaen (2. divisjon for menn). Også her kan du velge mellom å se disse enten direkte eller i opptak.
  • I tillegg får du altså muligheten til å se en rekke kamper fra NM-cupen for menn, samt at du får mulighetene til å se høydepunktene fra Eliteserien og OBOS-ligaen.

Alt dette finner du på Norgessporten. Norgessporten er et Amedia-produkt som gir deg tilgang til at av fotball som sendes direkte av alle Amedias 64 aviser landet over.

Du finner Norgessporten på ranablad.no/norgessporten/

Men i tillegg til alt dette, kommer vi også til å vise en rekke andre lokale kamper av interesse.

Bare i juni skal vi i Rana Blad vise følgende sendinger direkte:

3. juni klokken 1200: Finaler bilcross på Røssvoll

3. juni klokken 1700: Korsvoll-Stålkam Regionsligaen Herrer

6. juni klokken 1700: Bossmo&Ytteren IL - Selfors 2 G08

6. juni klokken 1800: Bossmo&Ytteren IL - Gruben 1 J09

6. juni klokken 1930: B&Y IL - Halsøy -  2. divisjon avd. 7 Nordland Damer

8. juni klokken 1645: Stålkam-Melbo Regionsligaen Herrer

9. juni: Alstahaug Marathon

9. juni klokken 2000: Hamna IL - Åga IL G16 NM-kvalifisering

10. juni klokken 1300: Silkefot-Lurøy 6. divisjon Herrer

16. juni klokken 1300: Finnsnes-Stålkam Regionsligaen Herrer

16. juni klokken 1500: Pride-parade Mo i Rana

22. juni klokken 1645: Stålkam-Fløya Regionsligaen Herrer

28. juni - 1. juli: Sommertreffet (Dragrace og breisladdkonkurranse)

Alle kampene er tilgjengelig for deg som er Rana Blad-abonnent. Opptak av kampene legges ut på Rana Blad etter kampslutt. Sendeplan er gitt med forbehold om endringer. Følg med på ranablad.no for informasjon ved endringer.

Her kan du se hvilke tilbud du har å velge mellom hvis du ønsker å bli abonnent på Rana Blad

Artikkeltags