Gå til sidens hovedinnhold

Tilbake etter skade og viste form foran landskampen mot USA med to scoringer mot serielederen

Artikkelen er over 4 år gammel

Lisa-Marie Karlseng Utland har vært skadet noen uker, men søndag var hun tilbake i storslag mot serieleder Avaldsnes.

Røa spilte uavgjort 3–3 mot serieleder Avaldsnes i Toppserien søndag. Lisa-Marie Karlseng Utland fra Rana scoret to ganger for Røa, blant annet 3-2-målet som kom kvarteret før slutt.

Røa ledet 2–0 til pause, mens Avaldsnes kom tilbake til 2-2, mens de satte inn 3-3-målet tre minutter før slutt.

Laget til Karlseng Utland, som har skuffet litt i innledningen av sesongen og ligger på sjetteplass, hadde altså Avaldsnes i kne.

– Når vi scorer tre mål i en kamp skal vi vinne kampen. Det er utrolig kjedelig at vi ikke klarer å holde ledelsen helt inn. Jeg synes vi hadde fortjent seieren i dag, sier Karlseng Utland til fotball.no.

Nå venter landskamp mot USA for Karlseng Utland. Røa-spissen har hatt en bra vår etter overgangen fra Trondheims-Ørn og har scoret syv mål på syv kamper. Søndag var hun tilbake på banen igjen for første gang siden 16. mai.

– Jeg har det rett og slett veldig bra her i Røa. Jeg føler meg trygg og det er viktig for meg. Jeg har utviklet meg som fotballspiller etter at jeg kom hit, forteller hun.

– Jeg har vært ute med skade noen kamper nå, men ankelen tålte kampen i dag og det er veldig godt å være tilbake igjen for fullt.

Norge møter USA på Komplett Arena i Sandefjord kommende søndag. 11. juli er det ny treningskamp mot Frankrike på bortebane før EM starter mot vertsnasjonen Nederland på Galgenwaard i Utrecht 16. juli. I mesterskapet skal Norge også møte Belgia og Danmark.

NB! I en annen toppseriekamp fikk Ingrid Altermark fra Rana noen minutter som innbytter for Arna-Bjørnar som spilte 1-1 mot tredjeplasserte Stabæk.

Kommentarer til denne saken