Glimt følger Berglann

Ulrik Berglann (t.h.) gratuleres av Nabil Tahir under cupkampen i Bodø sist helg. Berglann er en spiller Bodø/Glimt har sine øyne rettet mot. Foto: Stian Høgland

Ulrik Berglann (t.h.) gratuleres av Nabil Tahir under cupkampen i Bodø sist helg. Berglann er en spiller Bodø/Glimt har sine øyne rettet mot. Foto: Stian Høgland

Artikkelen er over 9 år gammel

Bodø/Glimt følger Nesnas Ulrik Berglann nøye og ble skikkelig imponert da lagene møttes i juniorcupen sist lørdag.

DEL

– Vi har visst om Ulrik lenge, og han spilte veldig godt mot oss i juniorcupen. Vi er interessert i han, men har ikke tatt noen formell kontakt, sier Jan Erik Bjerk, trener for andrelaget til Bodø/Glimt.

Han sier at det ikke er usannsynlig at Bodø/Glimt vil ta kontakt med Nesna IL og den raske vingen som opprinnelig er fra Brasil. I det hele tatt følger 1. divisjonsklubben nøye med på det som skjer i Nesna IL.

– Det er flere på Nesna som er veldig bra, det så vi også da de spilte NM-kvalifisering med juniorlaget her i mars. Hvis vi tar kontakt med Berglann vil det i så fall måtte skje gjennom de rette kanaler, sier Bjerk.

Snart 18 år gamle Berglann sier selv at han synes det er hyggelig at store klubber har lagt merke til at han gjør en god jobb. Også han har forstått at Glimt er interessert, men at det ikke er tatt formell kontakt. Uansett sier Berglann at han ikke kommer til å hoppe på det første og beste tilbudet som eventuelt kommer.

Trener Magne Steiro i Nesna IL forstår at Glimt kan være interessert både i Berglann og kanskje andre av lagets spillere. Han synes det er artig at Glimt følger med på det laget holder på med.

– Jeg fikk jo med meg at Glimt slet med å skape sjanser mot Sogndal (tap 0-1 sist helg). Ulrik er en type spiller som vil skape mange sjanser uansett med sin fart på kanten. Men han er i trygge omgivelser her og har ikke prestert godt nok hittil denne sesongen, sier Steiro, som tror han enda kan utvikle seg mye i hjembygda.

Les mer saken på Rana Blads papir- eller e-avisutgave fredag.

Artikkeltags