SISTE: Da var siste løper i mål. Til slutt ender Martin på en 31. plass. Vinner ble Pervushin fra Russland - dermed starter Martin 2:24.6 bak på jaktstarten.

Da var Martin i mål på en foreløpig 27. plass - han er i øyeblikket 2:24.6 bak ledende Pervushin.

 

På andre skyting går det bedre. Martin ender opp med en bom. Dermed går han ut på en foreløpig 28. plass - 2:11.3 bak ledende Pervushin fra Russland.

Martin får en dårlig start med tre bom. Han går ut fra første skyting på en foreløpig 48. plass - 1:35.9 bak lederen Pervushin fra Russland.

Da er også Martin av gårde.

 

Da er klokka 1300 og herrenes sprint er i gang.

Da er det klart for neste løper. Martin Alfheim stiller til start på herrenes sprint 7.5 km. Der er rennstart klokken 1300 og Martin går ut som nummer 55.

 Da er alle løperne i mål, og det er klart at Marthe til slutt ender på en 9. plass, 43.3 sekunder bak vinneren Øberg fra Sverige. Det er et veldig godt utgangspunkt for jaktstarten i helga.

Marthe var godt fornøyd etter målgang.

 

Der var Marthe i mål! Hun går inn til en foreløpig tredjeplass, 26.6 sekunder bak Lundstrøm fra Sverige som leder.

Og der kom bommen. Marthe får en bom på andre skyting, men går ut på 3. plass - 24.2 sekunder bak ledende Dmyternko fra Ukraina.

Marthe slår til fra start! Leverer fem treff og går ut som nummer 5 fra første skyting - 14.8 sekunder bak lederen Dmytrenko fra Ukraina.

 

Da er klokken 10:18.00 og Marthe er i gang!

 

Da er løpet i gang. Marthe går ut som nummer 54 klokken 10:18.00

TIDLIGERE: Fra stadion i Otepäa i Estland opplyser sportsleder Trond Isaksen at det i øyeblikket er overskyet i dag og rundt 10 minus. Vinden er mer sørlig, men er sterkere i dag enn dagene før. Fordelen er at den kommer bak standplass, og der skjermes den mye bedre enn sidevinden fra før i uka. Flaggene henger mer ned. Kan bety mindre trøbbel på skytebanen - og mer like forhold.

Da er det duket for nok en dag i junior-VM. I dag har vi to løpere fra Rana som stiller til start.

Klokken 1000 går startskuddet for 6km sprint for kvinner 18 til 19 år. Der stiller Marthe Kråkstad Johansen med startnummer 54.

Klokken 1300 er det Martin Alfheims tur. Da er det duket for 7.5 km sprint for herrer 18 og 19 år. Martin stiller til start med startnummer 55.

Les alt om junior-VM her