Knallåpning på Nye Sagbakken

Han var både høyt og lavt, Ulrik Berglann, som var en av banens beste etter sitt innhopp for pressens lag i andre omgang. Foto: Øyvind Bratt

Han var både høyt og lavt, Ulrik Berglann, som var en av banens beste etter sitt innhopp for pressens lag i andre omgang. Foto: Øyvind Bratt

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Alle som var på ranafotballens nye storstue under tirsdagens stadionåpning vet i hverfall hvem Ulrik Berglann (17) er. Nesnaværingen spilte seg rett inn i pulikums hjerter.

DEL

Etter en litt tam førsteomgang våknet både pressens lag og gjestene fra Bodø/Glimt - og ikke minst - publikum til live etter pause. Og i spissen for hjemmelagets offensiv - en nærmest ukjent Nesna-spiller, som til daglig ypper seg i 5. divisjon!!

Men slik så det ikke ut for alle på sidelinja. Berglann brukte bare minutter på å markere seg ute på venstre flanke. Respektløs gikk han på løp og utfordret Glimts høyreback. Han var også nest sist på ballen da Pressens lag gikk opp til 1-0. Berglann forserte fram mot 16-meteren, men la uselvisk til en bedre plassert Joakim Ruolfsen, som dundret ballen pent i mål fra 14-15 meter - midt foran mål.

Selv om Glimt kom tilbake rimelig kjapt, forøvrig etter litt slapt forsvarsspill av hjemmelaget, fortsatte Pressens lag å yppe seg - og med Berglann og Rudolfsen som forgrunnsfigurer. Berglann herjet på venstesida, mens forsvaret slet med å holde Rudolfsen i tøylene i midten. Ikke minst imponerte de denfensive løpene som den raske nesnaspilleren la ut på.

Rudolfsen headet Pressens lag i føringen med ei flott heading direkte på innakst, mens det et minutt seinere igjen var sløvt forsvarsspill som gjorde at Glimt igjen kunne utligne. Men alt i alt var det de positive opplevelsene mange satt igjen med.

Etter en forrykende batalje endte åpningskampen til slutt 2-2.

Les mye mer om stadionåpningen og oppgjøret mellom Pressens lag og Bodø/Glimt i onsdagens papirutgave eller e-avisen!

Artikkeltags