Kaja Helene med strålende finale på LS

Kaja Helene Remmen fra Nesna skytterlag skjøt 100 i finalen på bane for juniorer.

Kaja Helene Remmen fra Nesna skytterlag skjøt 100 i finalen på bane for juniorer. Foto:

DEL

Få lokale skyttere var i aksjon på Landsskytterstevnet onsdag, der det nasjonale blikket var rettet mot Kongelaget med sending på NRK.

Men Kaja Helene Remmen fra Nesna skytterlag gjorde en strålende banefinale i juniorklassen. Alle ti skuddene var i blink, der seks var innertreff. Men med 247 poeng fra den innledende skytingen, endte hun på 347 poeng og 54. plass.

Nils Johan Johansen fra Nesna skytterlag var blant finalistene i kampen om normapokalen. Dette vil si skyttere over 55 år som deltar i klasse 3, 4 eller 5. Johansen endte til slutt på 21. plass med 334 poeng, etter 95 poeng i finalen. Johansen var forøvrig nest beste normaskytter i klasse 4, de øvrige over han på resultatlisten skyter klasse 5.

Torsdag er det samlagsskyting for seniorer. Der skyter Nils Johan Johansen, Nils Kristian Johansen og Hilmar Johansen fra Nesna, samt Ørjan Svartisdal Karlsen fra Røvassdalen for Rana.

Fredag er den store dagen for feltfinalene. Kaja Helene Remmen er på skive ni i juniorklassen med 30 treff som utgangspunkt. Det er totalt 40 skyttere med 30 treff. Trond Hjertås fra Dunderlandsdalen i V65 skyter i nest siste lag, men med 30 treff fra innledende har han samme utgangspunkt som 41 andre.

Ørjan Svartisdal Karlsen, Røvassdalen, ligger på skive 12 i NM felt. Det er nærmere 90 skyttere som starter feltfinalen med 30 treff, så her blir det utrolig åpent.

Artikkeltags