Marthe var nok en gang blant de beste juniorene i norgescupen for senior

Marthe Kråkstad Johansen ble nummer 11 lørdag, og falt ned noen plasser på søndagens fellesstart. Hun var uansett blant de beste juniorløperne begge dagene.

Marthe Kråkstad Johansen ble nummer 11 lørdag, og falt ned noen plasser på søndagens fellesstart. Hun var uansett blant de beste juniorløperne begge dagene. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Marthe Kråkstad Johansen, Bossmo & Ytteren IL, har kommet i mål på fellesstarten under norgescupåpningen på Geilo i seniorklassen på 15. plass.

Kråkstad Johansen har fortsatt to sesonger igjen som junior.

B&Y IL-løperen fikk en bom på første liggende skyting, og gikk ut som nummer 14. Andre skyting var feilfri, og hun passerte da ut på tiendeplass.

En bom på tredje skyting gjorde at hun var nede på 12. plass, og på siste skyting ble det to strafferunder og ut på 15. plass. Hun havnet også til slutt på 15. plass, 2,59 minutter bak vinneren.

Det var Eline Grue fra Kvikne vant. De aller fleste som havnet over Kråkstad Johansen på resultatlisten er seniorløpere, men også tre juniorløpere havnet foran.

I herreklassen deltok ingen lokale løpere. Simon Ågheim Kalkenberg, Skonseng UL, stilte ikke til start, og Sondre Gjesbakk, Bossmo & Ytteren, som gjorde det sterkt i går med 29. plass på sprinten som 18-årsklassedeltaker (krever innlogging), sto som planlagt over og konkurrerer heller mot de jevngamle senere i dag i en lokal cup.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken