Kaja Helene og Trond er klare for meget åpne finaler

Kaja Helene Remmen fra Nesna skytterlag er en av 40 skyttere i juniorklassen som har 30 treff foran finalen neste fredag.

Kaja Helene Remmen fra Nesna skytterlag er en av 40 skyttere i juniorklassen som har 30 treff foran finalen neste fredag. Foto:

DEL

Landsskytterstevnet ble innledet fredag, og i løpet av fredag og lørdag har to lokale skyttere skutt seg til finale.

I felt for junior skjøt Kaja Helene Remmen fra Nesna 30/21, et resultat som gjør at hun er rangert som nummer ni i feltfinalen fredag. Men det er svært jevnt og hele 40 skyttere klarte full pott - og de tar ikke med seg innertreffene til finalen.

– Fornøyd med felten. Jeg hadde også bra stangskyting, men uflaks med felthurtig, siden jeg glemte å stille til høyre, sier Remmen.

Mandag skyter hun lagskyting sammen med Alvin Nikolai Johansen, Tobias Huskebakk og Mats Hjartland. Tirsdag skal hun i aksjon på bane.

I V65 på bane var det meget god skyting av Trond Hjertås fra Dunderlandsdalen skytterlag som fikk 250 poeng. Han er dermed blant 21 skyttere som har full score etter innledende skyting, så det er helt åpent. I denne klassen er det finale allerede søndag kveld.

I V55 på bane gikk det ikke like bra med tvillingbroren Arild Hjertås som fikk bare 238 poeng, og med det ikke er i finalen.

Ellers skjøt klasse 4-skytterne innledene på felt lørdag, det beste resultatet fikk Nils Kristian Johansen fra Nesna med 26/13.

Artikkeltags