Ble årets ildsjel, ga bort prisen på 25.000 kroner i takketalen

Emil Fossheim mottar prisen fra Lisa Mari Watson i Snowboardforbundet og Norsk Tippings Pål Enger.

Emil Fossheim mottar prisen fra Lisa Mari Watson i Snowboardforbundet og Norsk Tippings Pål Enger. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Ranværingen Emil Fossheim ble i dag utropt som årets ildsjel i snowboardforbundet. Fossheim er fra Rana, men studerer nå i Trondheim.

Fossheim fikk stående applaus da han ble utropt til Årets ildsjel på Snowboardawards. Så utløste han et jubelbrøl i publikum da han fra scenen ga bort premiepengene på 25.000 kroner til l Gråkallparken, et dugnadsprosjektet i Trondheim.

Ranværingen har i en årrekke bidratt til å gjøre forholdene bedre for snowboardere. Med sin eventyrlige evne til å bygge park og en innsatsvilje som går langt utover det arbeidet skulle tilsi, var han en soleklar kandidat til prisen på Snowboardawards, skriver snowboardforbundet i en pressemelding.

– Det var veldig hyggelig å se hvor gira folk var da jeg fikk prisen, selv om det var litt skummelt å stå på scenen. Jeg skjønte ganske tidlig at det var meg de snakket om når de beskrev vinneren, og ble veldig glad, sier Emil.

Dugnadsprosjektet i Trondheim ledes an av Stian Karlsen, ildsjel-vinneren fra Snowboardawards i fjor. Han er full av lovord om ranværingen.

– Han hjelper alle som spør og er veldig inkluderende. Innsatsen han har lagd ned for at andre skal ha bra ting å kjøre på er helt enorm. Han har vært over hele landet. Og han har allerede hjulpet oss mye i Gråkallen. Både i forrige uke og i vinter var han der med gravemaskin og hjulpet til. Han støttet oss også ved å kjøpe eget sesongkort, og er rett og slett en ekte ildsjel, sier Karlsen.

Artikkeltags