Rana-kjenning nærmer seg proffkontrakt

Bodøværingen August Jensen nærmer seg proffdrømmen.

Bodøværingen August Jensen nærmer seg proffdrømmen. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Sykkelkometen August Jensen kan i følge procycling.no være nær å signere en proffkontrakt. Hovedpersonen selv bekrefter dette.

- Jeg har fått flere konkrete kontraktstilbud. I utgangspunktet så kan jeg signere en proffkontrakt i dag, men jeg har ikke helt bestemt meg enda, sier August Jensen til procycling.no.

25-åringen som har besteforeldre fra Mo i Rana, har lagt bak seg en imponerende vår, og kan vise til gode prestasjoner både i Tour of Norway og Tour des Fjords, der han var blant de ti beste på hver eneste etappe. I fjor markerte han seg blant annet under Arctic Race of Norway som blant annet gikk gjennom Nesna, Rana og Hemnes. Under åpningsfesten i Mo i Rana sentrum fortalte han om sitt familieforhold i Rana.

Han ønsker ikke å si noe om hvilke lag det er snakk om.

- Jeg kan ikke si akkurat hvilke lag, men de som har tilbudt kontrakt er på prokontinivå, også er det litt interesse fra et par WorldTour-lag, sier han.

Selv tror han at prokonti kan være veien å gå.

- Med tanke på det å få noen egne muligheter, og sykle noen av de litt mindre rittene, kan det være veien å gå, sier han og legger til:

- Det kan være jeg signerer noe i løpet av det neste ukene, men det er vanskelig å si.

Se videoer fra Arctic Race of Norway i fjor:

Artikkeltags