Var best i sin klasse i Namsen rundt. Nå skal det konkurreres på hjemmebane

Bjørn-Einar Nesengmo var en av tre deltakere fra Rana sykkelklubb som stilte i Namsen rundt.

Bjørn-Einar Nesengmo var en av tre deltakere fra Rana sykkelklubb som stilte i Namsen rundt. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Tre deltakere fra Rana sykkelklubb var med i Namsen rundt i pinsa.

Namsen rundt er mellom 80 og 90 kilometer langt, og det var totalt 53 startende.

Bjørn-Einar Nesengmo vant sin klasse (50-59 år) og ble nummer åtte totalt. Han kjørte i mål på to timer, 35 minutter og 23 sekund. Det var tre minutter og 35 sekund bak Vidar Vikestad fra IL Sverre som vant løpet. Han deltar i 20-29-årsklassen.

Jan Erik Hansen var nest best i sin klasse (30-39 år), og nummer 15 totalt. Han var fem minutt og 39 sekund bak bestemann.

Den tredje Rana-deltakeren var Dag Ottar Mikalsen, og han var uheldig. Han hang godt med i hovedfeltet da han punkterte etter 54 kilometer og måtte bryte.

Syklistene skal de kommende ukene konkurrerer hjemme på Helgeland. Neste helg er det tre ritt i Mosjøen. Det er Helgeland Sparebank-trippel med temporitt, gateritt og det tradisjonelle Vefsntråkket fra Mosjøen til Trofors og tilbake (85 km).

3. juni skal Rana sykkelklubb arrangere Helgelandsrittet. Da blir det konkurranse fra Mo i Rana til Nesna og tilbake (125 km), eventuelt en kortere løype som snur i Utskarpen (65 km). Det er målgang på Skillevollen. Dette rittet er en erstatning for Polarsirkelrittet (Bodø-Mo i Rana) som også i år blir avlyst på grunn av veiarbeidet på E6 i Dunderlandsdalen.

Artikkeltags