Gå til sidens hovedinnhold

Tre forsterkninger på plass

Artikkelen er over 13 år gammel

Mo IL har brukt ferien godt. Polakkene Tomasz Grabowski og Andrzej Mazur er klare for spill,

Keeperen Tomasz Grabowski og midtbanespilleren Andrzej Mazur skal spille for Mo IL ut 2008. Begge var solide i treningskampen mot Mosjøen og de har gjort et positivt inntrykk på treningene.

– Dette er to gutter som har kommet hit og bydd på seg sjøl. De har jobbet hardt og vært sultne. I motsetning til de to forrige måtte disse to jobbe for kontrakten da de kommer fra et noe lavere nivå i Polen. Det gjør de samtidig mer likeverdige i spillergruppa, sier trener Charles Berstad.

– Vi har fått to gode spillere. Og en keeper var helt nødvendig å få på plass, fortsetter Berstad som liker det han har sett av Grabowski hittil.

Når det gjelder John Frasier så spilte han slutten av vårsesongen for Mo IL på utlån fra Fauske/Sprint og utmerket seg positivt. Denne gangen er det derimot snakk om en permanent overgang.

Den siste polakken som fikk prøve seg mot Mosjøen, Mariusz Eikert, jobbes det fortsatt med. Siden han har kontrakt med Sunndal og fast jobb kan det bli vanskelig.

På langt nær like positivt for Mo IL er det at kaptein Espen Hagh er skadet. Problemene med lysken er så ille at Hagh tror det går lenge før han blir spilleklar igjen, om han i det hele tatt blir det.

Les alt om overgangene i Rana Blads papir- og PDF-utgave torsdag.