Vi viser deg Mo ILs serieåpning - direkte

Digitalsjef i Rana Blad, Kenneth J. Gabrielsen, regner med at den direktesendte serieåpningen mot Moss ikke blir den eneste live-sendte Mo IL-kampen på Ranablad.no denne sesongen.

Digitalsjef i Rana Blad, Kenneth J. Gabrielsen, regner med at den direktesendte serieåpningen mot Moss ikke blir den eneste live-sendte Mo IL-kampen på Ranablad.no denne sesongen. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Mo ILs serieåpning mot Moss 2. påskedag sendes direkte her på Ranablad.no.

DEL

– Det gjør vi fordi vi ser på våre trafikktall at Mo IL-stoff generelt er interessant for våre lesere, fordi vi tror det er litt ekstra interesse rundt denne kampen siden det er sesongens første. Det har også skjedd veldig mye med spillere inn og ut og fordi motstanderen er en kjent klubb med en stolt fortid, sier digitalsjef i Rana Blad, Kenneth J. Gabrielsen.

Kampen spilles på Sagbakkens stadion på ettermiddagstid, og kan bli en lei nøtt for Mo IL. Moss er ett av lagene sm satser hardest i avdeling 4, og blir storfavoritt.

Ikke alt direkte

– Vi kommer ikke til å sende alle Mo IL-kampene direkte, men det kan hende vi sender en og annen i løpet av sesongen. Vi må jo blant annet se an hvordan dette går. Men vi sendte som kjent Mo ILs kamp mot Alta i cupen i 2012, og vi har sjelden hatt så mange som har klikket seg inn fra forsiden vår til artikkel som vi hadde da. Det var helt klart en suksess, framholder Gabrielsen.

– Direktesendinger er generelt et satsingsområde for oss, vi sendte blant annet direkte fra målområdet i Blåvegen-løpet. Det å vise noe når det skjer gir en ekstra nerve. Vi håper selvsagt at de som er i byen og er fotballinteresserte, tar turen på Sagbakken og lager stemning der. Men for de som ikke har muligheten til det, bør jo dette være et ypperlig tilbud, mener digitalsjefen.

I tillegg til at Rana Blad sender kampen direkte, vil det som vanlig også bli mulig å følge kampen fra minutt til minutt i tekst på vår Fotball Live-side.

Mye på menyen

– Her kan man også få med seg det som skjer i kampene til Martin Bjørnbaks Haugesund og Ulrik Berglanns Bodø/Glimt. Mo IL-guttene i Tromsdalen har fått en god start i nord, og også deres framganger kan du følge tett på Fotball Live-siden vår, påpeker Gabrielsen.

Direktesendingen er ikke det eneste ranablad.no har å tilby i påsken.

– Vi kommer også til å holde de fotballinteresserte oppdatert om det siste nye i Mo IL-troppen foran serieåpningen og eventuelt andre ting som skjer. Det er mange gode grunner for å huske på Ranablad.no også i påsken - om så du bare har et lite friminutt på mobilen, minner Kenneth J. Gabrielsen om.

Artikkeltags