Gå til sidens hovedinnhold

Starter opp master i grunnskolelærer på Mo

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er i en pressemelding Nord universitet opplyser om at Mo i Rana fra høsten 2020 vil være studiested for nye kull ved master grunnskolelærerutdanning på Helgeland.

De samlings- og nettbaserte lærerutdanningene som tilbys i Mo i Rana fra høsten 2020, bygger på lang erfaring og solid fagkompetanse fra Nesna, Bodø og Levanger. En arbeidsgruppe er i gang med å videreutvikle erfaringene man allerede har fra samlings- og nettbasert lærerutdanning, heter det i pressemeldingen.

- Våre samlings- og nettbaserte lærerutdanninger i Mo i Rana skal legge vekt på digitale læringsformer og være profesjonsrettet. Vi skal tilby lærerutdanninger med tydelig sammenheng mellom utdanning og praksis, sier Morten Einar Edvardsen, faggruppeleder for grunnskolelærerutdanningen ved Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag.

Les også

Nord universitet ber om å få bruke makstiden på to år for å berge doktorgrad og status som universitet

Undervisning og samhandling mellom de fysiske samlingene skal videreutvikles, og det blir viktig å utnytte de pedagogiske mulighetene som ligger i digitale læringsformer, heter det i pressemeldingen.

Kommentarer til denne saken