Det er i en pressemelding det fremgår at The Lounge og Kulturhuset Mo inviterer til Nord-Norsk Supperåd én torsdag i måneden fremover, der første gang er torsdag 26. mars.

Etter det de skriver om konseptet skal man i tillegg til å servere suppe fra The Lounge, også by på gode råd fra bedriftene som holder til på Park 22.

- I Park 22 er det mange virksomheter med variert og spennende kompetanse. Og vi har en fin delingskultur. Så hver gang vi inviterer til Supperåd så får gjestene gode, gratis råd på kjøpet, sier Stig Frammarsvik, styreleder i Park 22, og fortsetter:

- Aktuelle tema her kan være: Sosiale medier for newbies, styrearbeid for de som har eller vurderer verv i bedrifter eller lag/foreninger, hvordan bli en bedre fotograf, stemmebruk for å bli bedre på presentasjoner og taler, råd om hvordan man kan skape gode relasjoner på arbeidsplassen og på privaten, tips for sunnere kosthold og hverdag, med mer.

– Det kan også dukke opp små morsomme konkurranser med fine premier på Supperådene. For eksempel kan man vinne lunsj hos The Lounge, billett til noe av det som skjer på Kulturhuset Mo eller prøvetime hos Wilja musikk. Konseptet må jobbes inn over tid, og vi håper tilbudet tas godt i mot. Dette kan bli et sjarmerende opplegg, med litt fin kunnskapsformidling, uttaler Maiken Johansen ved Kulturhuset Mo.

Av pressemeldingen fremgår det at nærmere informasjon om kommende tema vil bli opplyst via Facebook.