Bjørn Tomren som blant annet er kjent for at han stakk av med seieren i NRK-serien, Stjernekamp kommer til Verket. Han spiller kun én eksklusiv konsert i Verksmessa fredag kveld.

– Bjørn Tomren er en av de artigste artistene vi har sett på en scene eller en TV, de siste årene. Nå kommer han til Verket for å spille en helt eksklusiv konsert i Verksmessa. Det er kun et begrenset antall billetter til Verksmessa, så her gjelder det å være rask!», forteller festivalsjef Ingrid Alte Westman.

Konserten i Verksmessa fredag kveld, er altså eneste mulighet til å få oppleve Tomren på Verket. På lørdagen under festivalen, er det Emma Steinbakken som underholder i Verksmessa.

For deg som ikke kjenner til Bjørn Tomren, er han også kjent fra den notoriske jodle- og trekkspillduoen Polkabjørn & Kleine Heine, som blant annet har varmet opp for A-ha og blitt stjerner i dokumentarfilmen om seg selv «Kunsten å jodle».

Tomrens musikk er veldig allsidig, og du kan forvente americana og religiøse folketoner til jazz, viser, jodling, strupesang, dialekt-punk og psykedelisk-protestmusikk.

Følgende artister er så langt bekreftet til festivalen:

Highasakite
Sondre Justad
Madrugada
Astrid S
Åge & Sambandet
Vinni
Emma Steinbakken
Kari Bremnes
Sirkus Eliassen
Beathoven
Lüt
Tøfl

Verksmessa:

Bjørn Tomren
Emma Steinbakken

Underverket:

Emma Steinbakken