Stoppet kvinnelig ruskjører, avsluttet nachspiel, kjørte hjem overstadig beruset mann og aksjonerte mot tafsende full kvinne, som angrep bensinpumper

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Politiet i Mo i Rana hadde litt å henge fingrene i natt til søndag. Ved totiden om natten ble en kvinnelig bilfører i 40-årene stoppet. Hun er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Litt senere på natta kom politiet over en beruset mann, som ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Han var ganske kald da politiet fant vedkommende. Politifolkene bestemte seg for å kjøre vedkommende hjem. I den forbindelsen oppga mannen feilaktig personalia og det opprettes dermed en sak mot vedkommende for dette.

Stoppet nachspiel

Ved femtiden søndag morgen hadde naboene til en festende gjeng på et nachspiel fått nok. De ønsker å sove de resterende timene av natta og ringte politiet. En patrulje rykket ut og banken på til de som festet. Dermed ble festlighetene automatisk avsluttet og natteroen fikk endelig senke seg.

Fjernet bensinpumpeangriper

Litt over klokka halv åtte søndag morgen måtte politiet rykke ut til en bensinstasjon i Rana. Der hadde ei overstadig beruset damen laget kvalme. Hun hadde tafset på kunder og angrepet bensinpumpene. Politiet bortviste kvinnen fra bensinstasjonen. For å være sikker på at hun forsvant ble hun kjørt vekk fra stedet. I det hun ble sluppet ut av politibilen fikk hun pålegg om ta det med ro.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken