Gjør deg klar for ei superhelg med sport. Det er både Celsastafett, Andre Villa Show og spennende fotballkamper lokalt. Og Rana Blad er der det skjer både med direktesendinger og fyldig dekning både på nett og papir.

På Ranablad.no kan du se en rekordstor Celsastafett direkte fra klokken 11.30 lørdag. Den femte utgaven av Celsastafetten har 130 lag og 50 individuelle løpere som skal måle krefter i Klokkerhagen.

Rana Blad stiller både med eget lag som skal løpe, samt med to kameraer som skal sende direkte.

Det ene kameraet sender direkte fra målstreken og følger lagene etter hvert som de kommer i mål. Det andre er plassert i vekslingen mellom etappe fire og fem, på toppen av en lang bakke der det trolig vil være mange som opplever at det tar på å springe stafett.

(Brattbakken ser du i videovinduet under)

(Målgang ser du i videovinduet under)

 

Klokken 14.00 lørdag sender vi oppgjøret Rana FK-Brønnøysund IL på Sagbakken stadion. Rana FK er ubeseiret i 4. divisjon og jakter opprykk. Kun seier mot BIL er godt nok.

Søndag kan du se B&Y ILs damelag i aksjon hjemme mot Fauske/Sprint klokken 15.00. B&Y ILs damelag spiller for å vinne sin 2. divisjonsavdeling. To kamper venter laget i løpet av uka. Først borte mot Sandnessjøen IL torsdag før Sprint altså kommer til Ytteren på besøk søndag i kampen du kan se direkte på ranablad.no.

I tillegg vil det bli et eksklusivt videoopptak fra André Villa Show i Ranahallen lørdag ettermiddag. Det er to show, ett for familien på ettermiddagen og ett med aldersgrense 18 år på kveldstid.

André Villa Show samler en rekke verdensstjerner som skal vise unike stunt. Blant annet skal det for første gang i Norge tas backflip med bil. Det samme skal skje med snøscooter.

Alt dette, og mer til, får du på ranablad.no i helga.

Er du ikke abonnent? Her kan du få full digital tilgang i fem uker for bare fem kroner.