Jæger Hansens akevitt fra Helgeland har blitt en salgsvinner og flaskene forsvinner fort ut: – Det store salget ga oss panikkfølelse og bakoversveis
Villmarkskokk Svein Jæger Hansen er klar med sin første juleakevitt: – Dette er et produkt med gode smaker fra hele Helgeland
Vill skoledag med fem elger på viltmeny: – Vi kan lære mye fra ei bok og videoer, men det blir noe helt annet å få håndtere kniven og skjære i kjøttet
Svein Jæger Hansen: – Det er gøy å være Dyrsku'n-kokk for tredje året på rad. Dette begynner å bli en tradisjon for meg
Villmarkskokk Svein Jæger Hansen: - I fem år har jeg jobbet med å realisere min kokebokdrøm. Kona har vært tålmodig med meg
Svein gir ut villmarkskokebok på nasjonalt forlag: – Nå vil jeg virkelig befeste plassen min som nasjonens villmarkskokk
Jwan Da Da fra Syria får vise hva han kan på kjøkkenet når 400 aktører møtes til «Give a job» i Spektrum
På tre måneder er det solgt 5000 flasker av Svein Jæger Hansens Villmarksakevitt. Dette vekker nasjonal oppmerksomhet
Blå Vegen I januar fikk Svein Jæger Hansen ideen om å lage akevitt av nordnorsk villmark. Drøye ti måneder etter står en fornøyd kokk med flaska i hånda
VIDEO OG TEKST Satte en ellevill verdensrekord i souvassteiking med å lage 1.242 porsjoner ved Polarsirkelsenteret