Ny arkitektpris til Björk

Markedssjef Pontus Lindh (t.v.) og fjellsjef Nicklas Ottoson i Hemavan Alpint hadde store forventninger til at den nye restauranten, og det innfrir. Foto: Marit Ulriksen

Markedssjef Pontus Lindh (t.v.) og fjellsjef Nicklas Ottoson i Hemavan Alpint hadde store forventninger til at den nye restauranten, og det innfrir. Foto: Marit Ulriksen

Tar prestisjefull plass i White Guide for andre året på rad, og i forrige uke ble det en ny arkitektpris, denne gang fra Tyskland.

DEL

Björk – Topprestaurant & Fjällbar som drives av Hemavan Alpint AB ble åpnet i desember 2018, og har satset på innovativ matlaging med førsteklasses råvarer.

Kombinasjonen av nordisk design, internasjonal innflytelse, lokale råvarer og vidunderlig utsikt har gjort Björk til en opplevelse utenom det vanlige.

I januar i fjor tok Björk en prestisjefull plass i White Guide, og da White Guide Sverige presenterte listen for 2018 var nok en gang Björk med. Dette melder Visit Hemavan Tärnaby i en pressemelding.

I tillegg til utmerkelse i White Guide får Björk også en rekke arkitektpriser. De har fått arkitektprisen for Övre Norrland, designprisen under Restaurant & Bar Design Awards i London, og senest i rekken Excellent Communications Design Retail Architecture under German Design Awards. Arkitekten av Björk er Hans Murman.

Artikkeltags