Hotell skifter navn og får nye eiere

Fjällbyn bytter eiere og navn. Blant eierne er Ulrika Arrhenius (t.v.), Magdalena Fjällström og David Johansson.

Fjällbyn bytter eiere og navn. Blant eierne er Ulrika Arrhenius (t.v.), Magdalena Fjällström og David Johansson.

Fjällbyn bytter eiere og skifter navn til Tärnaby Sporthotell.

DEL

David Johansson blir leder og Ulrika Arrhenius direktør i Tärnaby Sporthotell. I tillegg skal Magdalena Fjällström parallelt med sin alpinkarriere jobbe med markedsføring av hotellet. Også Lars Arrhenius er ny eier. Dette melder hotellet i en pressemelding.

De nye eierne tok over 20. mai og renoveringen av hotellet har startet, både i hotelldelen og i restauranten. Sportshotellet vil derfor ha begrenset åpningstid i sommer, men vil tilby rom og hytter. Restauranten åpner ikke før skisesongen starter.

– Tärnaby har et stort potensial til å vokse som skisportssted, men det finnes også mye mer enn det alpine her. Vi vil utvikle hotellets tilbud og aktiviteter, og skape virksomhet året rundt. Det finnes også mange tilbud som fjellvandring, fiske, skuter og langrenn, sier Ulrike Arrhenius.

Alpinisten Magdalena Fjällström som kjører i verdenscupen sier at hun brenner for Tärnaby og at dette er en mulighet til å være med og utvikle hjemstedet.

– Her får gjestene tilgang til en rekke ulike sports- og fritidsaktiviteter direkte utenfor døren. Uten det fantastiske treningsmiljøet som er i Tärnaby hadde jeg aldri nådd dit jeg er kommet. Derfor vil jeg være med å skape et sportshotell der ungdom kan komme til Tärnaby og få ut sine drømmer slik som jeg har gjort, sier Fjällström i pressemeldingen.

David Johansson sier at det er en stor satsing, men føler seg trygg på at de vil lykkes.

– Det er viktig for hele bygda å få i gang hotellet, det skaper også arbeidsplasser, sier han.
Artikkeltags