Gå til sidens hovedinnhold

Sykehuset er viktig for industrien og beredskapen: – Vi støtter at det fortsatt skal være sykehus i Rana

Artikkelen er over 1 år gammel

Så viktig er det for industrien å beholde sykehuset i Mo i Rana, at de som kunne, la ned arbeidet en liten time for å være på ei markering foran Mo industripark.

- Sykehuset er veldig viktig for beredskapen i industrien. Vi støtter at det fortsatt skal være sykehus i Mo i Rana, sier daglig leder i Rana Industriterminal, Alf Andreas Øverli.

Les også

10.000 slo ring rundt sykehuset: – Hvis sykehuset legges ned må familien flytte

Markeringa skjedde samtidig som Fylkesrådet i Nordland gjorde kjent på en pressekonferanse, hvordan den stiller seg til ny sykehusstruktur på Helgeland.

Les også

Fylkesrådet vil ha to sykehus på Helgeland

Bak seg hadde han flere hundre industriarbeidere som hadde fått lov å forlate arbeidsplassen for å være med på markeringen, der budskapet ikke er til å misforstå, ranaindustrien som sysselsetter 2.500 personer, har bruk for akuttberedskap.

Markeringen skal brukes i en film der industrien vil understreke betdningen det har for Nord-Norges største industrityngdepunkt med 2.500 ansatte, at det finnes akuttberedskap i nærheten, også i framtida.

Les også

Nord-Norges største industrityngdepunkt kan bli uten akuttsykehus i framtida: – En katastrofal beslutning som ikke er til å leve med

Kommentarer til denne saken