Tar over som stafettsjef

Eirik Bjørkmo tar over etter Rolf-Arne Hanssen.

Eirik Bjørkmo tar over etter Rolf-Arne Hanssen. Foto:

DEL

Rolf-Arne Hanssen, som har hatt rollen som stafettgeneral for Celsastafetten fra 2015-2020, har skiftet arbeidsplass fra Celsa Armeringsstål AS til Helgeland Plast, og dermed er det behov for ny stafettgeneral, skriver Celsastafetten i ei pressemelding.

Klar på neste etappe står Eirik Bjørkmo.

Bjørkmo og Hanssen var initiativtakere til stafetten i 2015 og har stått på i et tospann i front de første årene av stafetten, men nå tar Bjørkmo over på toppen.

Celsastafetten har utviklet seg til en folkefest i Rana, hvor det har vært opp mot 130 lag fra 2016-2019 og totalt over tusen løpere totalt i aktivitet. I tillegg har det blitt et fint arrangement for publikum, hvor det bl.a. har vært servert gratis grillmat på Revelneset.

I 2020 ble det på grunn av Covid-19 bare arrangert en uformell virtuell konkurranse sammen med Oksskolten IL, men optimistene i Celsastafetten håper å kunne arrangere stafett i 2021, med utgangspunkt i datoen 29. mai.

Konseptet med Celsastafetten skal videreføres som før, hvor det er snakk om et lavterskeltilbud for de fleste, hvor noen selvsagt vil være bedre enn noen andre. Fokuset vil være på massen av løpere, og å skape en folkefest. Celsastafetten håper også å generere et overskudd, som de igjen kan fordele ut til lokalmiljøet, i første omgang i Klokkerhagenområdet. I 2020 gikk alle sponsorinntekter til stafetten til ny lavvo og utstyr til Vestvikheia barnehage etter brannen i sommer.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken