Se hvilke områder som får bedre mobildekning i Hemnes, Lurøy, Nesna, Rana og Rødøy

Artikkelen er over 2 år gammel

Se tabell nederst i saken.

DEL

Telenor fortsetter å bygge ut mobildekningen i Hemnes, Lurøy, Nesna, Rana og Rødøy. I løpet av de siste 15 månedene er 23 mobilstasjoner blitt oppgradert til 4G i de fem kommunene.

I samme periode er totalt  rundt 170 mobil basestasjoner blitt oppgradert til 4G i Nordland, rundt 80 stasjoner i Troms og rundt 60 mobilstasjoner i Finnmark, skriver Telenor i en pressemelding.

I løpet av de siste 15 månedene har Telenor oppgradert seks mobilstasjoner i Hemnes, tre i Lurøy, to i Nesna, åtte i Rana og fire i Rødøy.

I samme periode har Telenor i Nordland oppgradert rundt 170 mobil basestasjoner i 39 kommuner til 4G. De 203 resterende 2G-stasjonene, vil i hovedsak vil bli oppgradert i løpet av året.

I Troms er det blitt oppgradert rundt 80 mobil basestasjoner i 20 kommuner i Troms, og de resterende 97 2G-stasjonene vil i hovedsak bli bygd ut i år.

I Finnmark er det blitt oppgradert rundt 60 mobil basestasjoner i 16 kommuner, og det gjenstår rundt 93mobilstasjoner før 4G- utbyggingen er ferdigstilt.

Innen utgangen av året vil Telenor ha oppgradert rundt 540 4G-mobilstasjoner i Nordland, rundt 300 i Troms og rundt 210 i Finnmark.

Telenor gjennomfører en omfattende utbygging og oppdatering av fjerde generasjons mobilnett (4G) i Norge.

– Dagens raske utvikling med smarttelefoner og nettbrett stiller økte krav til mobilnettet, og med 4G tar vi et viktig steg mot økt kapasitet, høyere hastigheter og bedre surfeopplevelser. Både i byene og i distriktene opplever våre kunder dette store dekningsløftet, og kundene våre skal alltid være sikre på at de har den beste mobilopplevelsen på data og tale der de bor, jobber og ferierer, avslutter Amundsen i pressemeldingen.

Mobilstasjoner utbygd med 4G fra februar 2016 – medio mai 2017:

BJØRNHEIANORDLANDRANA

 

GEITBERGANNORDLANDHEMNES

 

HATTENNORDLANDRØDØY

 

HUGLANORDLANDNESNA

 

HEMNESBERGETNORDLANDHEMNES

 

KORGENNORDLANDHEMNES

 

HANDNESØYNORDLANDNESNA

 

KALDVATNETNORDLANDRANA

 

MYKENNORDLANDRØDØY

 

HEGGLINORDLANDRANA

 

RØSSVATNETNORDLANDHEMNES

 

MULNESNORDLANDHEMNES

 

UTSKARPENNORDLANDRANA

 

SALTFJELLET-SØR-JBVNORDLANDRANA

 

TORANESETNORDLANDRANA

 

BJERKAVNORDLANDHEMNES

 

KULFINNHAUGENNORDLANDRANA

 

BYPORTEN-TERMINALV5NORDLANDRANA

 

TJONGSFJORDENNORDLANDRØDØY

 

SALTEN-KRAFTVERKNORDLANDRØDØY

Artikkeltags