Thomas Wirthgen har takket ja til å begynne i stillingen som Prosjektstøtte i MIP-konsernet., skriver MIP i en pressemelding fredag.

Han kommer fra stillingen som teknisk sjef i Hemnes kommune, og er sivilingeniør av bakgrunn. Han skal blant annet jobbe med større prosjekt som går på tvers av avdelinger og selskap i konsernet, samarbeid mellom offentlig og privat sektor, regulerings- og arealsaker.

-Det blir spennende å jobbe i en av Norges største industriparker. Her skal jeg håndtere store prosjekter med mange ulike aktører, noe som blir både artig og utfordrende.

Wirthgen har en bred bakgrunn fra både Norge og Tyskland. I tillegg til stillingen han kommer fra nå, har han blant annet bakgrunn som teknisk sjef i Nesna kommune, leder for eiendoms og næringsutvikling i byen Neustadt in Sachsen, og teknisk sjef i Hohwald. Han har også jobbet med byggovervåking av statlige byggeprosjekter i Tyskland, samt med prosjektledelse, byggeledelse og salg i tysk næringsliv.

-Med alt det som skal skje i Mo Industripark framover, får jeg brukt hele bredden i min kompetanse fra både Tyskland og Norge, sier Wirthgen.

Planlagt oppstart hos Mo Industripark er 1. august, står det i pressemeldingen.