Gå til sidens hovedinnhold

Tix skal spille på Underverket 2020: – En hitmaskin

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter ønsker fra publikum er det nå avgjort at Tix også spiller på Underverket 2020.

– Han er en hitmaskin av dimensjoner, som veldig mange yngre publikummere har fått med seg og hørt mye på, så vi tror det er mange som blir glade når han også gjester familiearrangementet vårt neste år, sier festivalsjef Ingrid Alte Westman i en pressemelding.

Bak navnet Tix finner du 26 år gamle Andreas Haukeland fra Bærum. Han startet sin karriere som russeprodusent og fikk for alvor fotfeste med låten «Sjeiken» (2015) som i dag har mer enn 21 millioner strømminger.

Siden den gang har han varmet opp for artister som Justin Bieber, Martin Garrix og The Chainsmokers og er nå signert hos den amerikanske publishing-giganten APG. I 2018 slapp han sin første singel i soloprosjektet sitt, og har siden den gang gitt ut en rekke hits som «Shotgun», «Håper nissen har råd» og «Neste Sommer».

Den enorme suksessen fram til nå bunner selvsagt i en genuin interesse for popmusikk og en unik evne til å lage musikk som, til tross for mangel på support fra den etablerte musikk og mediebransjen, bryter igjennom og finner sitt publikum på egen hånd.

Kommentarer til denne saken