Bustneslia og E12 stengt grunnet berging av vogntog

Politiet stenger den ene veibanen grunnet problemer med et vogntog

Politiet stenger den ene veibanen grunnet problemer med et vogntog Foto:

DEL

SISTE: Bustneslia skal nå være åpen, opplyser en tipser som har stått i kø, til Rana Blad.

FØR: En buss står på tvers på E12 i krysset inn mot Bjørnlia, Rana, melder politiet i Nordland.

Det skal være glatt på stedet og politiet er på vei dit nå. Veitrafikksentralen varslet

På facebooksiden Trafikkmeldinger Mo i Rana og omegn, opplyses det litt over klokken 16, at et vogntog sperrer Bustneslia.

Klokken 17.06 melder NRK trafikk at Bustneslia er stengt på grunn av bilberging. Det er kø i området. Klokken 17.29 melder politiet at Viking er rekvirert.

Ifølge trafikkmeldingen til Statens vegvesen, er veien ved Høglia stengt mellom Mo i Rana og Umbukta. Dette på grunn av et "stanset kjøretøy".

SISTE: Politiet sier til Rana Blad klokken 17.34 at de nettopp har fått avgårde ett vogntog fra E12, men at det nå er problemer med et nytt i Revelheia. Av den grunn så politiet seg nødt til å sperre den ene kjørebanen ved avkjørselen fra Ranenget i retning Gruben

- Det gjorde vi for at det ikke skal komme andre opp der. De sliter litt med å få på kjettinger. Vi er der og ser at det er mest mulig trafikksikkert inntil videre, så vi får unna vogntoget på ett eller annet vis, opplyser politiets operasjonssentral.

Oppdatert klokken 18.10: Bussen er berget og veien åpen for fri ferdsel. Vogntoget som sto fast på Revelheia har også kommet seg videre.Artikkeltags