Gavefond til Korgen og Hemnes: – Det var en artig og uventet overraskelse

Rolf Einar Jensen fra Helgeland Sparebank ga gavesjekker til Frivilligsentralen og Korgen Sanitetsforening ed Carmen Skreslett og Kari Thoresen.

Rolf Einar Jensen fra Helgeland Sparebank ga gavesjekker til Frivilligsentralen og Korgen Sanitetsforening ed Carmen Skreslett og Kari Thoresen.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Ved å gi støtte til Korgen sanitetsforening og Hemnes Frivilligsentral kan Lokalbanken gi sitt bidrag til TV-aksjonen - og til Helgeland samtidig. Det skriver Helgeland Sparebank i en pressemelding.

– Som en drivkraft for vekst på Helgeland ønsker vi å gi mest mulig tilbake til lokalsamfunnet. Både Korgen sanitetsforening og Hemnes Frivilligsentral gjør en utrolig god og viktig jobb, og vi er helt sikre på at pengene kommer lokalsamfunnet til gode, forteller personmarkedssjef i Helgeland Sparebank, Rolf Einar Jensen, og legger til:

– Det passer ekstra godt at de to foreningene har mange gode bøssebærere som samler inn for nettopp TV-aksjonen. Da gir vi vårt bidrag til TV-aksjonen, og vi gir til Helgeland samtidig.

Det er banken i samarbeid med gavefondet som gir støtten. Leder i Frivilligsentralen, Carmen Skreslett, og representant for saniteten, Kari Thoresen, møtte opp i banken i Korgen for å motta pengegaven.

– Det var en artig og uventet overraskelse. Det er fint å bli sett for den jobben man gjør, sier Skreslett ifølge pressemeldingen.

Hun legger til at Frivilligsentralen og sanitetsforeningen har et tett samarbeid. For eksempel bingo på sykehjemmet og innsamling i forbindelse med TV-aksjonen.

– Det er så mye vi ønsker å gjøre, men ingenting kan gjøres uten støtte fra lokale aktører, sier Carmen. Hverken Frivilligsentralen eller Sanitetsforeningen har bestemt seg for hva de vil bruke støtten til.

– Ambulansen trenger ny hjertekompresjonsmaskin. Kanskje vi kan bidra der? Spør Kari Thoresen.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken