Kravlet uskadd ut etter flere rundkast med bilen

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

En ung sjåfør i 20-årene hadde englevakt da bilen hans ble kastet rundt etter en utforkjøring i Grønfjelldalen.

DEL

Ulykken skjedde klokka 13.30 lørdag på Grønfjelldalveien, mellom avkjøringen til Kvandal og Snasen, sentrum av Grønfjelldalen. Uhellet skjedde ved at den unge bilføreren mistet kontroll på sin bil da han møtte en bil på vei opp dalen.

Traff stein, kastet rundt

I grøfta traff den unge førerens varebil en stein og så ble hans bil kastet rund flere ganger inntil den landet på siden.

Jeg fryktet det verste og at vindt syn ventet oss inne i bilen, sa kvinnen i den andre bilen.

Heldigvis gikk det svært bra med den unge føreren. Rundkastene hadde ødelagt døra, men han krabbet for egen hånd ut av døra på passasjersiden. Vel ute mente han at det etter forholdene hadde gått svært bra. Han klaget litt på smerter nede på den ene foten.

Store ødeleggelser

Selv om det gikk bra med føreren, gikk det mindre bra med bilen. Den fikk omfattende skader og var ikke kjørbar etter rundkastene.

Jeg får vel bare tilkalle bergingsbil, men først må jeg gå til et sted med mobildekning, sa føreren.

Så gikk han og mannen fra den andre bilen for å skaffe traktorhjelp til å få fjernet bilen samt skaffe en kost, for å rydde veien for glasskår.

Etter uhellet var det mulig å kjøre forbi skadesredet med personbiler.

Jeg hadde bare delkasko, men det hjelper lite når bilen ser ut som den gjør nå. Det er nok for sent å ordne seg full kaskoforsikring på denne bilen nå, sa føreren etter hendelsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken