Nytt fylkesstyre har kampsakene klare

Artikkelen er over 5 år gammel

Færre timer uten lærer, seksualundervisning og evaluering av undervisning topper kampsakene til det nye fylkesstyret.

DEL

Elevorganisasjonen i Nordland har fått et nytt fylkesstyre. To av medlemmene i det påtroppende styret er fra Rana, nemlig politisk nestleder Emelie Kjærnli Kristiansen (15) og Johanne Gåsland (17).

I tillegg består det påtroppende fylkesstyret av: Leder Simon Hansen (17) fra Narvik, organisatorisk nestleder Hilde Friksen Laumann (17) fra Leknes, økonomisk ansvarlig Martin Fredriksen (17) fra Narvik, Operasjon Dagsverk-representant Simon Persson Fagerland (16), fylkesstyremedlem Silje Lund Edvardsen (16) fra Mosjøen, fylkesstyremedlem Markus Nikolai Hagen (14) fra Bodø og fylkesstyremedlem Gitte Korsvik Eliassen (17) fra Bodø.

I en pressemelding går det fram at færre timer uten lærer, seksualundervisning og undervisningsevaluering er de prioriterte kampsakene som det nye styret skal jobbe for dette året.

- De politiske prioriteringene som ble vedtatt på årsmøtet i 2015 kommer til å gagne elevene i Nordland stort, og det nye fylkesstyret kommer til å jobbe hardt for dem. Med elevmassen i Nordland i ryggen kommer det til å bli et kjempebra år, sier påtroppende leder Simon Hansen.

Det nye styret ble valgt på det 16. årsmøtet til Elevorganisasjonen i Nordland som ble holdt i Fauske nylig.  Der var elever fra hele Nordland representert.

- Det nye fylkesstyret står til alle mine forventninger. Med medlemmer fra både ungdomsskole og videregående skole får vi mange forskjellige synspunkter, noe som jeg tror kommer til gjøre arbeidet vårt bedre. Jeg ser frem til en bra periode sammen med den gjengen som er valgt inn, sier Hansen.

Artikkeltags