Mange innen offentlig sektor vil ha kompetanseheving

Fra høsten av blir det åpnet for en Master of Public Administrasjon på Campus Helgeland i samarbeidet med UiT. Foto: Øyvind Bratt

Fra høsten av blir det åpnet for en Master of Public Administrasjon på Campus Helgeland i samarbeidet med UiT. Foto: Øyvind Bratt

Artikkelen er over 4 år gammel

Fornøyd med søkning til nytt studium.

DEL

Universitetet i Tromsø (UiT) har i samarbeid med lokale krefter starter opp 90 studiepoengsstudiet Master of Public Administration (MPA) ved Campus Helgeland fra høsten av.

Nå viser det seg at det også er mange søkere.

- 36 søkere var registrert ved søknadsfristens utløp. Dette er et veldig godt søkerresultat for et studium på dette nivået og ekstra bra siden det er første gang dette tilbudet kan tilbys desentralisert på Helgeland, sier rådgiver Jan Steinar Eilertsen ved UiT i en pressemelding.

- Vi har fått et utvalg spennende søkere fra både i kommunal, fylkeskommunal og statlig sektor til Masterstudiet. Vi gleder oss til å bringe sammen denne gruppen på Campus Helgeland til faglig og personlig utvikling, fortsetter han.

MPA går på kompetanseheving i offentlig sektor, som blir svært viktig i årene framover der offentlig sektor står foran store omveltninger og omorganiseringer. Ikke minst gjelder det kommunereformen.

Ønsker du å holde deg oppdatert på det som skjer på Helgeland? Følg Rana Blad på Facebook og få nyheter, sport, kultur og meninger rett i din nyhetsfeed.

Artikkeltags