Gå til sidens hovedinnhold

Ureint spill i sykehusprosessen

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jo flere leser innlegg jeg leser, så slår det meg at det har foregått ureint spill fra varslerne og de 12 fra sørsida. At det også gang på gang blir valgt inn styremedlemmer med postnummer fra sørsida, ja det står for meg som noe merkelig. Det som også er merkelig er at like før avgjørelsen (vedtaket) har de 12 et ekstra møte med Helseministeren.
Waage og Kolstad var også i Bodø med et innlegg, men ble ikke tatt hensyn til.
Det alene står ikke til noen slags poeng for styret i Helse Nord, ei for adm.dir. C. Daa.

Hva er det som egentlig foregår? Ja, det vet ikke jeg, men det er det vel bare de som vet. Det er vel sagt at alle tre sykehusene skulle samarbeide, men her er det bare Sandnessjøen og Vefsn som er nevnt, enda Rana sykehus er det største.

Det som er mest merkelig er som nevnt ovenfor, sammensettingen av det nye styret i Helgelandssykehuset. Uansett så er all anbefaling fra ressursgruppa kastet over bord sammen med flere titalls millioner til ingen nytte. Jeg tror heller ikke at man ser noe nytt Helgelandssykehus før 2035, hvis man i hele tatt ser dagens lys.

Vidar Arnstein Olsen

Kommentarer til denne saken