Stamgjester vil overta fotballpub

Matchbar har nå stengt dørene. Foto: Lars Robertsen

Matchbar har nå stengt dørene. Foto: Lars Robertsen

Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Dørene på den populære fotballpuben Matchbar i Bodø er nå stengt. Og det er usikkert om det vil bli vist noen flere kamper i lokalene i Dronningens gate, der garantert også mange helgelendinger har vært på besøk når de har vært i fylkeshovedstaden.

– Det er personer som ønsker å overta plassen. Men det er usikkert om dette blir en realitet, sier Vegard Larsen til an.no.

Han fungerer som rådgiver og talsperson for selskapet Matchcon A/S som eier Matchbar. Ifølge Larsen er det Kirill Obuhhov som eier alle aksjene i selskapet.

Beintøfft

– Eieren fant ut av det var greit å gi seg nå ved årsskiftet. Konkurransen kommer til å bli beintøff i det nye året. Det skal jo startes to nye steder som skal vise fotball i Bodø. Og det er det ikke plass til, sier Larsen.

Han forteller at selskapet de to siste årene har gått i bortimot null.

Folk forsvinner

– Fotballpuben har ikke vært noen godt butikk. Det kan være mye folk på kampen, men folk  forsvinner når de er over. Det er mulig at selskapet Matchcon A/S kommer til å satse på en annen virksomhet. Fotballpub-virksomheten er parkert for evig og alltid.

- De siste månedene har det bare vært Kirill Obuhhov som har jobbet her.

Selger utstyret

Larsen opplyser at selskapet nå vil forsøke å selge driftstilbehøret og varebeholdningen.

– Matchcon A/S har fremdeles to år igjen av leiekontrakten. Så selskapet kan framleie lokalene til andre aktører i denne perioden.

Etter det Avisa Nordland kjenner til er det noen av stamgjestene på Matchbar som ønsker å satse på fotballpub i lokalene.Disse ønsker ikke å kommentere saken.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken