Heim til deg

Sprer lys og varme i mørketiden

Når kulda setter inn og strømprisene stiger til himmels, er det godt å ha en vedovn å varme seg på. På Obs Bygg finner du din ovn, enten du liker klassisk design, eventyrdekor eller noe helt spesielt.

- Disse nye ovnene fra Nordpeis fikk vi inn i august, og de har solgt jevnt og trutt. Noen av dem har et skikkelig spenstig design, sier Georg Hauan. Han er den du bør snakke med dersom du vil ha veiledning og hjelp til å finne din nye ovn. 

Ovnen "Me Ceiling" med sideglass blir som et smykke hengende fra taket.

Et blikkfang

I dag har han besøk av kunde Alf Arne Eide. Han skal innrede en rorbu og er på utkikk etter prikken over i’en.

- Jeg ser at man har gått mer bort fra å kun fokusere på funksjon, til å lage ovner som er ment å være et blikkfang, sier han.

Alf Arne Eide snuser på ny ovn til en rorbu han skal innrede. Han synes ovnene fra Nordpeis er stilige.

Nordpeis lager rentbrennende ovner med et lett, rent design. Ovnene har store glass og godt innsyn til flammene. Noen av dem er innfelt i veggen, noen av dem henger fra taket og noen står på glass. En del av peisene er omrammet av materialer som kan males i ønsket farge med vanlig vannbasert, pustende maling. Modellen Lisboa er en av dem som selger godt hos Obs Bygg.

De grå kjeglenissene med ståltråd i lua er populære i år, og passer godt inn i moderne hjem.

Gjør butikken juleklar

Et annet sted i butikken har Mariell Norum pyntet til jul. Mange er kanskje ikke klar over at du finner alt du trenger for å få et julepyntet hus inne på byggevareforretningen, men her finner du alt fra juletrær og belysning til nisser og julemus.

- Mange følger trendene og vil ha noe annet enn de klassiske røde julenissene. Disse moderne nissene i grått har ståltråd i den lange luen slik at den kan formes slik man vil. De er populære, forteller Mariell.

Adventsstaker kommer også i en mer moderne form. 

Adventsstaker kommer i alle former.

- Denne passer godt inn hjemme hos meg, sier Mariell og viser fram en stilren lysestake i sort med gulldetaljer. Hun tror mange i dag er opptatt av at ting skal passe inn i resten av interiøret.

Likevel er hun selv glad i god, gammeldags julepynt og du finner også røde nisser og julemus i butikken. Den store kjeglenissen vagger litt godslig når du dytter i den, og skaper begeistring blant nysgjerrige forbipasserende.

Synes du det er litt trist når pakkene er pakket opp og det blir tomt under juletreet? Batteridrevne gaveesker med LED-lys og glitter i lys champagne/gull pynter opp.

Tok ansvar for julepynten 

Mariell har jobbet på Obs Bygg siden starten i 2011. Før det igjen jobbet hun på Byggmix så hun har lang fartstid i bransjen. Hun skryter av en sammenspleiset gjeng og et godt arbeidsmiljø hvor de fleste har stått lenge.

Mariell Norum på Obs Bygg har pakker som kan stå og lyse under treet hele julen.

- Hvorfor var det akkurat du som fikk ansvaret for julepynten da, Mariell?

- Det var nok ingen som gav meg det, jeg tok det bare, ler Mariell.

Fra før av er hennes ansvarsområde blant annet belysning og hage, så det falt henne naturlig å videreføre det med julepynt.

På Obs Bygg har de fått inn røde og sorte løpere som viser gjestene vei på jule- og nyttårsfesten. Prisen på 179,- er det ingenting å si på.

Husk prisløftet

Enten det gjelder ovner, belysning eller kjeglenisser; når du handler på Obs Bygg skal prisen være det siste du tenker på. Oppdager du at en konkurrent er billigere på samme vare, prises varen ned. Dette gjelder på alt i byggeavdelingen unntatt hvitevarer, og om varen er nedsatt hos konkurrenten i mer enn tre dager.

Juletrær finner du også på Obs Bygg, opptil tre meter høye. Du får også oppbevaringsbag til treet ditt for resten av året.

Svortdalen 26, Mo i Rana


https://coop.no/obsbygg
Tlf: 75 12 79 00
moirana.obsbygg@coop.no
Følg oss på Facebook!