Utland på scoringslista da FC Rosengård knuste topplag

Lisa-Marie Karlseng Utland scoret da FC Rosengård imponerte i årets første hjemmekamp. Foto: Rosengård FC

Lisa-Marie Karlseng Utland scoret da FC Rosengård imponerte i årets første hjemmekamp. Foto: Rosengård FC

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Tidligere denne uka uttalte FC Rosengård-spissen Lisa-Marie Karlseng Utland til Rana Blad at det kun er seriegull som gjelder i år - siden laget ikke spiller Champions League i år, og også har røket ut av cupen. Da hjelper det på med en god seriestart. I første serierunde ble Eskilstuna slått 1-0 etter en overtidsscoring av Natalia Björn, i en kamp Utland kom inn som innbytter i 21 minutter før slutt.

I dag ventet en skikkelig test på hvor laget står, og Lisa-Marie Karlseng Utland var tilbake i førsteelleveren. På motsatt halvdel sto Kristianstads DFF, av flere tippet som en mulig seriemester i Sverige denne sesongen. Laget endte på fjerdeplass i fjor, på plassen bak Rosengård, og skal spille cupfinale mot Kopparbergs/Göteborg. I første serierunde knuste de IF Limhamn Bunkeflo 5-1. Men mot FC Rosengård og Lisa-Marie Karlseng Utland kom de ned på jorda igjen.

Hele 5-1 vant FC Rosengård. Laget ledet 2-0 til pause etter mål av Iva Landeka og Sanne Troelsgaard. Om Kristianstads DFF hadde noe håp om å komme tilbake i kampen, ble det fort knust. Utland satte nemlig inn 3-0 bare et par minutter ut i andre omgang. Hallie Mace og Ebba Wieder tegnet seg også på scoringslista, mens trøstemålet til motstanderen kom etter et selvmål.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken