Fylkestingsperioden som nå går mot slutten, har vært preget av sosialistisk politikk av verste sort

Samferdsel og utdanning vil for oss i den kommende perioden bli viet særskilt oppmerksomhet, skriver Frp-kandidat i dette leserbrevet.

Samferdsel og utdanning vil for oss i den kommende perioden bli viet særskilt oppmerksomhet, skriver Frp-kandidat i dette leserbrevet. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Frp vil ha særskilt oppmerksomhet på samferdsel og utdanning.

DEL

LESERBREV:Fylkestingsperioden som nå går mot slutten, har vært preget av sosialistisk politikk av verste sort. Det har vært prioritert styrking av fylkesadministrasjonen, økning av antall fylkesrådsmedlemmer, titalls millioner til utsmykking av offentlige bygg, flere titalls millioner til by og stedsfornyelse i de største byene, samt en rekke andre prioriteringer til områder som verken er lovpålagt eller kan karakteriseres som nødvendige fylkeskommunale oppgaver.

Dette samtidig som det kuttes på viktige oppgaver slik som utdanning og samferdsel. Felles for alle disse prioriteringene er at Arbeiderpartiet på et eller annet tidspunkt har fått støtte fra samtlige partier i fylkestinget, unntatt Fremskrittspartiet.

FrP vil prioritere det viktigste først. Samferdsel og utdanning vil for oss i den kommende perioden bli viet særskilt oppmerksomhet i budsjett og økonomiplaner. Vi vil komme til å kutte kraftig innen områder som ikke er lovpålagt, redusere administrasjonskostnadene, samt effektivisere en rekke oppgaver.

Fremskrittspartiet er det eneste partiet som garanterer å kun støtte et borgerlig fylkesråd, det eneste partiet som hverken har eller kommer til å regjere sammen med Arbeiderpartiet og det eneste partiet som vil prioritere det viktigste først for Nordland.

Richard Dagsvik, Fylkestingskandidat Nordland FrP

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags