Med Venstre for ei bedre framtid

Mary Ann Dahl.

Mary Ann Dahl. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Det grønne skiftet er i gang, og arbeidet med de gode klimaløsningene skjer også her i Rana, skriver Rana Venstre

DEL

LeserbrevVil du være med på framtidslaget? Det grønne skiftet er i gang, og arbeidet med de gode klimaløsningene skjer også her i Rana. Venstre har vært med å legge til rette for et grønt datasenter i tilknytning til industriparken under budsjettforliket med Regjeringen i 2014.

Venstre i Rana støtter utbygging av fjernvarme og vil arbeide for at el-krafta som vi produserer skal brukes til verdiskapning i regionen. Rana kommune må stille klare og tydelige miljøkrav til industrien samtidig som kommunen stiller strenge miljøkrav i sine anbud. Vi vil skifte ut kommunale fossilbiler med lav- og nullutslippsbiler, og vurdere muligheten for å bytte ut deler av kommunens bilpark med el-sykkel. Videre vil vi jobbe for at landstrøm blir tilgjengelig i havnene i Rana og vi vil vurdere solceller eller solfangere til kommunale bygg.

Vi vil fortette byen, og dermed få en mer effektiv infrastruktur og minske transportbehovet. Vi vil støtte arbeidet med å etablere studentboliger i byen og å etablere flere studieretninger i Rana. Økt kompetansenivå i næringsliv, offentlig forvaltning og blant folk flest er nøkkelen til et bedre samfunn. Vil du være med? Stem Venstre.  

Biografi for Mary Ann Dahl

Les flere leserbrev på ranablad.no/meninger

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags