SE: Vi sender valgkvelden direkte sammen med NRK og AN

Stiller opp: Kommentator Stein Sneve fra Avisa Nordland stiller opp sammen med Eivind Undum Jacobsen fra NRK Nordland.

Stiller opp: Kommentator Stein Sneve fra Avisa Nordland stiller opp sammen med Eivind Undum Jacobsen fra NRK Nordland.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

NRK og Avisa Nordland slår seg sammen og sender direkte på nett hele valgkvelden fra Stormen Bibliotek i Bodø, en sending du også kan se på ranablad.no.

DEL

Direkte fra klokken 2000 [AVISA NORDLAND] NRK-profilene Bjarne Brandal og Vilde Bratland Erikstad skal lede seere i Nordland gjennom ei maratonsending hele valgkvelden med start klokken 20.00.

De får med seg de politiske kommentatorene Stein Sneve fra Avisa Nordland og Eivind Undrum Jacobsen fra NRK Nordland.

To kanaler

Direktesendingen kan også følges på ranablad.no, helt fram til hele nordlandsbenken på Stortinget er besatt. Og kan bli seint på natt før det hele er avklart.

– Dette blir en utrolig spennende, men også en krevende jobb. Jeg regner med vi blir stående i valgstudioet i opptil seks timer. Vi går ikke av lufta før vi er helt sikker på at resultatet er klart, lover programleder Bjarne Brandal.

Over 70 personer

Både NRK og Avisa Nordland flytter nettredaksjonen til Stormen. Dette er uten sammenligning den største tv-produksjonen NRK Nordland gjør i år.

– Det ligger utrulig mye planlegging bak en sånn øvelse, og jeg er glad vi nok en gang slår oss på lag med Avisa Nordland. Uten et slikt samarbeid hadde vi ikke klart å ro dette i land, forklarer prosjektleder Adrian Dahl Johansen i NRK Nordland.

Men det blir ikke bare valgrapporter fra Bodø.

– Vi også til stede med reportere på Andøya, Leknes og Mo i Rana. På Andenes følger vi valgthrilleren sammen med lokalbefolkningen, og kanskje blir skjebnen til flystasjonen avgjort av hvem som får regjeringsmakt etter valget, sier Dahl Johansen.

På ranablad.no blir det også kontinuerlig oppdatering utover valgkvelden på vårt livestudio som du finner her.

Loser deg: Bjarne Brandal og Vilde Bratland Erikstad fra NRK loser deg gjennom valgsendingen.

Loser deg: Bjarne Brandal og Vilde Bratland Erikstad fra NRK loser deg gjennom valgsendingen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken